Wie ben ik
Hoe werkt Allfa Consult?
Werkervaring
Tarieven
Contact

Trainingen
Coaching
MatriXcoaching
Jassentechniektherapie


Hoe werkt Allfa Consult?
De verscheidenheid aan diensten maakt dat Allfa Consult een compleet traject, van plan tot coaching on the job, voor u kan verzorgen. Allfa Consult kan samen met u een volledig implementatieplan opstellen om plannen te borgen in uw organisatie. In dit plan wordt het traject van begin tot eind beschreven. Desgewenst kan individuele coaching van medewerkers, teamcoaching en coaching on the job worden toegevoegd.
Allfa Consult biedt individuele coaching, teamcoaching en coaching on the job ook als separate diensten aan.

 

Allfa Consult:

  • Hanteert hierbij een zorgvuldige aanpak en maakt duidelijke afspraken over de verwachtingen die de opdrachtgever heeft ten aanzien van het resultaat. Dit is voorwaarde voor een goede samenwerking, zowel voor organisaties als bij individuele trajecten.
  • Bespreekt in een oriënterend gesprek de exacte trainings- of coachvraag en stelt samen met de opdrachtgever een doel vast.
  • Zoekt een werkwijze die past bij de opdrachtgever.
  • Vindt het een uitdaging om het doel scherp in het oog te houden en flexibel daar naar toe te werken. Inspelen op ontwikkelingen en daarbij samen plezier te ervaren is de rode draad gedurende het traject. Humor en relativeren spelen daarin een belangrijke rol.
  • Werkt aan het opbouwen van vertrouwen. Betrouwbaar handelen en individuele aandacht helpen om een professionele vertrouwensrelatie tot stand te brengen in trainingen en in coachingstrajecten.
  • Hecht aan een goede sfeer en respect voor elkaar tijdens trainingen en coachingstrajecten.